Fredag!


Provade chiapudding idag, sjukt gott!
Gjorde dock en alldeles för stor mängd. Hade ett sjukt bra pass på gymmet igår, köttade ben/rumpa med TRX och idag kan jag knappt gå på grund av träningsvärk. Nu ska jag iväg och ta balbilder, ska bli himla roligt. Ha en fantastisk fredag kära vänner! :-)



Långhelg.

Igår gjorde jag bananpannkakor när jag kom hem, så gott! Alldeles för längesen jag åt det. Idag har jag varit och fotograferat en invigning av ett nytt företag och imorgon blir det balfotografering, superroligt! En mindre rolig sak är att jag tappade mobilen i toalettstolen idag. Varför jag? Den funkar men högtalarna är mindre bra. Surt. Har fullt upp i helgen och uppdateringen lär bli mindre bra! Ha det bra ♥



Nedräkning.

Dagarna går fort och roliga saker närmar sig med stormsteg. Innan det är dags för sommarlov har jag massor av fotograferingar att se fram emot, ska bli jätteroligt. Känslan att allting är klart i skolan och det närmar sig slutet är oslagbar. Jag behöver komma bort från skolan! 8 skoldagar kvar, håll ut. 
 
Har ni någon nedräkning till någonting ni ser fram emot? :-)



Söndag.



När man somnar 4:30 vet man att det varit en lyckad kväll. Nu ska jag njuta av att det är söndag! (vet inte vad jag hade gjort utan mina vänner, de är bäst)



Godmorgon lördag!


Hade klänning igår, kändes extra roligt och känna sig fin i klänning. De som känner mig vet om att jag nästan aldrig har en klänning på mig! Så nu tyckte jag att det var lite roligt och visa det haha. Ikväll blir det fest, tänkte hinna visa en del bilder sedan igår innan dess! Ha en bra dag :-)



Min fredag.


På väg hem från Lund nu. Varit och fotat bal på Grand Hotel! Har haft en fantastisk fredag. Lägger upp bilder så fort jag har tid, har fullt upp hela helgen! Tur man har kära vänner som fått körkort så man kommer hem också! :-) Bara ca 4 månader kvar tills det är min tur :-) hoppas ni haft en bra dag! Trevlig helg!



Ikväll.

Godnatt!



Underbar kväll!


Varit ute hela dagen och kvällen. Fantastisk kväll, passade på att gå en runda. Är ledig imorgon från skolan! Sen blir det balfotografering i Lund och i helgen vankas det fest och morsdagmiddag! Livet är på topp :-)



Film på valparna.

Hade helt glömt bort filmen på valparna! Men här är den. Dem är så söta! Bör kollas i HD :-)




TEMA: VATTEN.

Här är mina 4 bilder till mitt slutprojekt i foto. Det enda som saknas är namn till varje bild. Kommentera gärna om ni har några förslag :-)



Då var denna vecka slut.

Fullt upp i skolan, hinner inte med allt som borde göras. I fredags var jag på fotojobb och fotograferade åt ett företag. Här kan ni kolla in några bilder! Har jobbat hela helgen och ikväll blir det filmmys ♥ Sista hela skolveckan börjar imorgon, sen är det inte långt kvar tills det är sommarlov!



Helg!



Har precis varit på en morgonpromenad med Molly. Nu blir det duschen sen jobb hela helgen! Uppdaterar imorgon! Trevlig helg :-)



Torsdag.

Det blev en smoothie på kvarg, blåbär och banan! Gott. Imorgon är det fredag, sovmorgon och sedan idrott. Kan det bli bättre? Sen ska jag på mitt första fotojobb för detta år, roligt!! :-)



Jordgubbssmoothie.

Hade en väldigt lärorik och rolig genomgång av TRX idag på gymmet. Ska definitivt börja träna det mer! Gjorde en smoothie med chiafrö när jag kom hem! :-)



Travel videos.

Underbara filmer, kan inte sluta titta. Har suttit på youtube hela dagen och kollat rundor. Längtar så tills jag tagit studenten och får ge mig ut i världen!



Effektiv dag.

Idag har jag hunnit med att träna, plugga och tvätta. Sitter för tillfället i sängen med musik i högtalarna och äter melon. Har även kollat en del resor osv, ska lägga upp några underbara videos från youtube sen, men först måste jag plugga lite till. Älskar effektiva dagar! Ha en härlig söndag kära vänner.



Vitemölla.

Här är bilderna sen idag vid vårt andra stopp: Vitemölla. Här rinner Vitemölleån ut i havet! :-) Underbar dags trots moln och lite regn!
 



Lördag!

Idag har jag och pappa övningskört en runda. Har fotat en del vatten till mitt slutprojekt i foto (och för att det är skit kul)! Vad skulle jag gjort utan min kära pappa? Lägger upp bilder sen :-)



Det här med sovmorgon.

 
Det är väldigtväldigt sällan vi får sovmorogn eftersom vårt schema är samma varje dag. Men idag var det ett undantag och jag började inte fråns 12:00! Så himla skönt! Gjorde mig en god frukost innan jag tog bussen till Ystad :-)



Kvällsmat med pappa.

Jag och pappa lyxade ihop detta till kvällsmat, så gott! Sovmorgon till 10 imorgon, ska göra mig en god frukost! Sen ska vi iväg till Malmö och klättra, ska bli roligt :-)



Torsdag!


Bild sen igårkväll när pappa och jag var ute i skogen och kollade på vildsvin! Beställde även en aktionkamera som kommer imorgon eller nästa vecka. Ska bli skit kul att kunna filma under vatten, den ska definitivt med till Kroatien!! :-)



BIKINI.

Här är min nya bikini jag beställde hem för några dagar sen, älskar den! Väntar på att få inviga den i Kroatien... :-) Har även köpt en ny klänning, den är så himla fin! Använder väldigtväldigt sällan klänning men inför Christians student kände jag att det var dags för en! Ska se om jag kan ta någon fin bild på den och lägga upp här på bloggen!



Paul 20 år.

I måndags var vi och firade Paul som blev 20 år! Blev en del kort på valparna också, sen ska jag även slänga ihop en liten film så den lär väl dyka upp här inom det snaraste. Snart är det dags för valparna att komma hem till deras nya ägare! Tiden går så snabbt :-)
 



Ven.

Här kommer bilderna sen vi var på Ven och cyklade!
 



TACK!

Detta är så sjukt! Tack för alla jättefina kommentarer. Kan ju lugnt säga att jag hade besökarrekord igår :-) Detta gjorde verkligen min måndag! TACK :-)



Hallamölla vattenfall.

Detta var de sista bilderna från igår när vi var i Hallamölla! :-) Här är bilderna jag la upp igår!

Glöm inte att gilla min nya sida på facebook här!



Gilla mig på facebook!

HÄR!



Söndag.

Jag och Kristina åkte till Hallamölla efter jobbet (vi är för övrigt ett grymt team på jobbet). Knäppte några bilder, kommer formodligen åka dit fler gånger i sommaren. Funderar på att köpa ett gråfilter till mitt 50mm för nu kan jag bara använda mitt 18-200mm när jag ska fota med lång slutartid, vilket är tråkigt eftersom det är mitt sämsta objektiv jag har. Så jag får nog investera i ett nytt filter :-)



Blandat från mobilen.

Sanne på Ven. Rapsfält. Min nya bikini. Fest.
Träning. Johanna & Jag. Max. Ballonger i klassrummet.
Grillad lax. Jordgubbsfrukost. Paul på Ven. Jag ute på fotorunda.
Solnedgång. Photoshoot. Cider. Melonkäk hos Christian.



Raps i solnedgången.

Lite fler bilder från i tisdagskväll!



Fredag!

Olivia har varit på besök, vi har bara myst och tagit det lugnt. Imorgon ska vi med familjen till Ven och cykla! :-)


Matbloggstoppen