En fantastisk helg i Stockholm.

På flyget mot Stockholm. Selfie på hop on-hop off buss. Mojito.
Caesarcallad med räkor. Arlanda. Frozen Yoghurt. Stockholm.
Underbar hotellfrukost. Solnedgång.
Bar på en balkong högt upp, underbar kväll. En outfit med lite nya kläder. Båttur med brunch i skärgården.
 Kiviksmarknad.
Var på Kiviksmarknad igår, älskar det! Man träffar alltid massa saknade vänner, underbart! ❤️️Lite nytt.

Äntlingen lite nya träningskläder som jag redan visat. Sen köpte jag ett par converse, så länge jag velat ha ett par låga vita! Sen fick det bli lite nytt till min kära kamera också, ett stort minneskort, kostar en förmögenhet men det är så värt pengarna!
Nu ska jag åka till jobbet, jobbar mer nu i juli och bloggen blir lidande av det. Det här med att blogga på sommaren är inte riktigt min grej. På fredag drar jag till Stockholm så det lär dyka upp en del bilder efter det, om jag hinner. Ha det bra! ♥Det här med myggbett.


Nya träningskläder från stronger.se och nike.com, glad tjej!
Men till saken: myggbett! Jag blir galen, har myggbett i princip överallt, tårna, fingrarna, rumpan, höften, magen, bröstet, ryggen, armbågarna, benen, vaderna, på sidan av magen, typ överallt utom huvudet. Jag blir knäpp! Det kliar som in i, någon annan som myggorna älskar där ute? Vad gör ni åt de???Det här med myggbett.


Nya träningskläder från stronger.se och nike.com, glad tjej!
Men till saken: myggbett! Jag blir galen, har myggbett i princip överallt, tårna, fingrarna, rumpan, höften, magen, bröstet, ryggen, armbågarna, benen, vaderna, på sidan av magen, typ överallt utom huvudet. Jag blir knäpp! Det kliar som in i, någon annan som myggorna älskar där ute? Vad gör ni åt de???Jordgubbar.

Idag har jag varit och fotograferat jordgubbar hela morgonen! Nu ska jag njuta av min lediga dag för i helgen blir det jobb!Ledig!


Började min lediga dag med en powerwalk i skogen med mamma! Nu har vi precis ätit en underbar frukost och sen ska vi åka och sola och bada. Fantastiskt!
TÄVLING PÅ FACEBOOK!

Kolla in min tävling på facebook här
 Brunch.

Idag fixade jag brunch till tjejerna, det var kul och mycket uppskattat! Underbart att kunna hitta en dag där vi kan göra sådana saker tillsammans, det ska definitivt göras om! :-)Lördag!


Frukost med pappa ute solen imorse! Underbart. Har även hunnit med att göra flädersaft! I höst ska jag göra flädersnaps också. Jag har även anmält mig till en körskola för två veckors intensivkurs i höst, ska bli spännande! Ikväll blir det fotografering på öppethus+fest. Sen imorgon kommer mina underbara tjejer hit för lite brunch! :-)Detta ska jag göra.

Upptäckte nyss "Color Me Rad Sweden" säger bara - fy fan vad roligt! Detta ska jag göra nästa år och då hoppas jag att det är i Malmö! Lär mer här :-) Bildkälla: 1.2.3.4.5
 Tiden går fort.

 


Matbloggstoppen