Interior inspo.

Är inne i någon slags inredningsperiod, längtar till jag har mitt egna hem att inreda. Ska bli sjukt roligt och jag älskar att hitta inspirationsbilder. Har en mapp på datorn där jag sparar allting. Kan sitta på internet i flera timmar och kolla rundor på olika hemsidor osv, himla roligt och inspirerande ♥ Här är några av de bilder jag samlat ihop. Vill ha ett ljust hem, mysigt, lite shabby chic, högt i tak, vita golv, fina kistor, äppellådor, horn och underbara små detaljer som blir som pricket över i:et. Åh nu längtar jag tills jag flyttar hemifrån, haha!
Har varit sjukt dålig på att hålla koll på bildkällorna (skäms) men nästan alla är från google, weheartit och twitter. 

Kolla in oliviawalsterbloppis på instagram, min vän som säljer jätte fina kläder och smycken. Klart värt att ta en titt på det! :)



Lite från den senaste tiden.

 
Zlatans reklamvideo med Volvo på Spotify // My har fått körkort, grattis! // Frukost // Ibland måste man lyssna på sitt hjärta // En fin lapp jag hittade från en gammal lärare på mellanstadiet // Bakade lakritsmaränger & makaroner på jobbet // Fina tulpaner // Frozen, underbar film! // Abbe & Agne // Snö, snö, snö // Har varit ute och fotat en del♥ // Festligheter



Mellanmål.

Hade volleybollturnering i skolan idag, roligt och speciellt skönt att slippa vanliga lektioner. Tyckte jag förtjänade ett gott mellanmål när jag kom hem! Mat är faktiskt roligt att fotografera :) Ha en bra dag!



Zlatan + Volvo.

Är lite kär i denna videon. Helt underbar. Tror jag blev lite kär i Zlatan också. Kolla i HD!



Nya träningskläder.

Älskar nya träningskläder, så roligt! Speciellt nu när man tränar så ofta. Måste dessutom tipsa om appen 'Virtual Trainer'. Där finns verkligen alla övningar man kan tänka sig, kroppsövningar, hantlar, skivstång, kettlebell, TRX osv. Där finns ca 450 olika övningar och det finns video på alla hur man gör. Hur bra som helst! Dock måste man betala lite för att få se alla övningarna, men det är lätt värt det. Speciellt om man behöver lite träningsinspiration och har svårt och komma på övningar att göra. Kolla den! :)



Tisdag.

Tror jag ska göra honom sällskap, ser skönt ut. Men först: lax! Älskar de!



Detta är livet.

Detta kan ju verkligen vara något av det godaste som finns.
 
PS. Säg till om ni vill köpa en iPhone 4!



Nu är det snö.

Det har kommit massvid med snö sen i torsdags. Det är mysigt sålänge det inte skapar några problem! Detta kommer bli en underbar helg som jag ska spendera med mina fina vänner. Ha en trevlig helg! ♥



Mellanmål.

Gjorde bananpannkakor, det är väldigt gott (om man gillar banan) och man ska ha bär på, underbart!! Man behöver bara ett ägg och en mosad banan, hur enkelt som helst. Sen gjorde jag en smoothie på 0,3% kvarg och bär. Nyttigt och gott mellanmål! 



Äntligen!

image source: weheartit
Nu har vi äntligen bokat vår resa till Kroatien. I sommar åker jag och min familj till Kroatien. Vi ska besöka nationalparken Krka, här är bilder på vattenfallet Skradinski Buk. Detta är ett av de ställe jag haft på min lista över ställen jag vill besöka innan jag dör. Helt underbart att detta ska gå i uppfyllelse! 150 dagar kvar, längtar!
 



Tjejkväll.


Hade en sjukt bra kväll igår, tack tjejer.



Lördag.



❤️️❤️️



Ny klocka.

Var på Emporia idag med underbara människor. Fick presentkort på Ur&Penn av min pojkvän i julklapp så jag köpte denna fina klocka. Har länge velat ha en i guld så det fick bli det denna gången. Gillar verkligen den!



Vintage camera.

Har äntligen fått mitt skal som pappa beställde till mig för att jag skulle få det i julklapp. Det är så coolt, passar perfekt till mig!



2014

Hoppas detta blir ett fantastiskt år. Har en del saker att se fram emot, bland annat fotojobb, vänners studenter, solsemester, fylla 18 år och allt vad det innebär, körkort och börja mitt sista år på gymnasiet. Ska bli underbart. Hoppas ni ockå har lite saker att se fram emot under detta år! 



Nyår.



Lite bilder från nyår. Hade en trevlig kväll, hoppas ni också hade det. Nästa år hade jag velat åka iväg och fira nyår, inte festa utan bara fira, umgås, äta god mat och fotografera fyrverkerier. Hade varit underbart. Gott nytt år på er!


Matbloggstoppen