Bulgursallad.

Jag gjorde en sallad på bulgur, plommontomater, avokado, gurka och paprika till middag. Sen hade jag en bit entrecote till. Riktigt gott var det, ska göra såna sallader oftare! Nu blir det lite pischtagenötter som snacks framför Let's Dance. Har tränat varje dag denna veckan så i helgen blir det vila och jobb på söndag. Perfekt! Ha en trevlig fredagskväll! :-)



Reslutatet på min isglass.

Såhär blev glassen, söt va? Den var god också, det smakar i och för sig precis som kiwi och jordgubbarna gör annars, bara att de är frysta. Men det är ju ändå glass! Tror verkligen detta blir perfekt till sommaren, ska testa melon och andra frukter då också :-)
 



Ny kategori här på bloggen!

Då var denna dagen snart över, skönt att det snart är torsdag och att det börjar närma sig helg. När jag kom hem gjorde jag bananpannkakor med jordgubbar, mums! Perfekt när man är hungrig. Skulle ut på en joggingtur men det hann bli mörkt innan jag kommit hem, så jag ska istället göra egna övningar här hemma innan jag slänger mig i duschen. Pappa och jag gör biffar, så ska snart käka, gott! Har förresten gjort en ny kategori här på bloggen, "work out & healthy food". Där lägger jag in inlägg som har med träning och göra, såsom kanske bara någon nyttig banan pannkaka eller någon träningsbild!
 

Glöm inte att följa mig på instagram @hildalindgren. Tycker det är jätte roligt med träningen nu, har verkligen kommit igång med det och äter bra mat. Så lägger upp mycket bilder på mat/frukostar, men såklart även bilder på fina soluppgångar osv, som förut.



Gör din egen isglass.

Jag har precis gjort egen isglass/fruktglass. Tänk att vi hade kvar våra små mussepigg behållare som vi hade när vi var små! Jag mixade först kiwi och hällde upp i mina glasshållare, sen mixade jag jordgubbar och hällde över, så det blir två olika lager. Hade bara frysta jordgubbar, ska göra med färska jordgubbar till sommaren för det är så himla mycket godare! Så om ca 4 timmar är de nog klara, ska fota resultatet och lägga upp dem sen eller imorgon! Ska bli spännande och se hur de blir. Tror det kan bli perfekt till sommaren och göra sina egna nyttiga isglassar :-)



Havregrynsgröt med fluff.

Tog ett gympass efter skolan och när jag kom hem gjorde jag detta mellanmål. Havregrynsgröt, jordgubbar och fluff på proteinpulver. Jag använder detta pulver från gymgrossisten. Jag har smaken choklad, den är jättegod. Om man inte vill dricka pulver alltid är det perfekt att göra fluff och blanda med proteinpulver, så får man ändå i sig samma mängd! Nästa gång ska jag prova att göra fluff på annan smak! :-)



Dagens solnedgång.

 



Lite nytt.

Min laddare gick helt plötsligt sönder igårkväll, vet inte varför, men sjukt irriterande. Köpte en ny på TGR idag, himla fin. Hoppas den håller! Sen har jag köpt handskar att ha på gymmet och ett nytt mobilarmband eftersom mitt andra var värdelöst. Har velat handla handskar jättelänge så nu är det äntlingen gjort! Köpte handskarna på Intersport och beställde mobilarmbandet på fyndiq.se. Har en del andra saker jag måste handla, men det får nog vänta till löningen eller nästa studiebidrag :-)



Gårdagens soluppgång!

Fotade en del bilder igår på väg till bussen, älskar soluppgångar! Äntligen är det ljust när man åker hemifrån och när man kommer hem. Skönt!



Vardagen i mobilbilder.

Jordgubbssmoothie - Träning - Frukost - Jag när jag var liten, har kollat på massvis med inspelningar - Färska hallon och blåbär - Dagens frukost - Joggingtur på 5km igår - Mys med Agne



Armband.

De två yttersta armbanden fick jag av mamma när hon kom hem från Kap Verde. Fick ett läderband till som jag inte fick med på bild. Älskar små fina armband som man alltid kan ha på sig, hoppas jag hittar många fina när vi ska utomlands i sommar!



Måndag!

Är hemkommen från skolan precis och nu ska jag ut på en joggintur i solen. Det är fantastiskt hur vädret kan påverka ens humör, det ska bli lika fint väder imorgon också. Sol och 7 plusgrader, det är riktigt skönt. Behöver verkligen vår nu, ser framemot det!



Dream catcher.

Älskar drömfångare, de är så himla fina. Detta är mammas dock, måste köpa mig en egen. Har ni drömfånare på erat rum? :-)



Jordgubbssmoothie.

Sitter med en jordgubbssmoothie och försöker förbereda min redovisning inför imorgon. Är inte sugen på att åka tillbaka till skolan igen, känns tungt. Har kollat på filminspelningar sen vi var små hela dagen, det är så himla roligt. Är i alla fall helt frisk från min förkyldning nu så det känns skönt. Hoppas ni haft en underbar helg!



Nyfärgat.

Bestämde mig för att färga håret då min färg innan var väldigt ful. Det började med ett missnöjt besök hos frisören, sen slutade det med att jag hade tvättat det och blekt det för att få det bättre. Men tröttnade på det också, så jag la i en chokladbrun färg och nu är jag nöjd med mitt hår! :-)



Fredagsfrukost.

Detta blev min fredagsfrukost. Nu fortsätter jag dagen med hög musik på rummet och lite egentid, underbart.



Myskväll med mamma.

Jag fixade varsin skål med fruktsallad till mig och mamma, så nu sitter vi och myser framför tvn. Snart börjar djurskyddsinspektörerna, gillar verkligen de programmet. Mamma kom hem från sin semster inatt, fick några fina armband som jag tänkte visa senare + min nya hårfärg. Men det tar vi en annan dag ;-) Ha en trevlig kväll! 



Mitt lov hittills.

Dagens lunch // På tåget // Min & Olivias efterrätt igår // Kvällsmat i Småland // På vägen till Småland // Yogiboost på Emporia // Alla hjärtans dag middagen // Ros av underbara My på alla hjärtans dag
 
Har varit hos Olivia sen i måndags och kom precis hem. Därför jag inte uppdaterat. Ikväll blir det sleepover med girlsen och imorgon kommer min fina mamma hem från sin semester. Sen blir det jobb hela helgen! Hoppas ni som har lov har ett bra jobb, och ni andra en bra vanlig vecka ;-)



Kvällsmys.

I fredagskväll lagade jag, pappa och Monica mat. Det blev kronhjorts ryggbiff och rostad potatis, morötter, svamp och rödbetor. Himla gott! Vi skulle egentligen ut och äta, men vi stannade hemma istället, men detta klår ändå ingen restaurang mat så jag är inte direkt besviken ;-)



Cupcakes.

Har aldrig bakat cupcakes innan, men gjorde det för första gången i fredags. Hade ingen sprits så jag tyckte det var svårt med toppingen, gjorde några hyffsat fina hjärtan sen försvann tålamodet så jag bara kladdade på lite. Sen sparade jag några utan topping på haha. Så jag får bjuda bort dem nu eftersom jag själv inte äter de. Men det var roligt att baka i alla fall, men nästa gång ska jag ha en sprits till toppingen! 



Alla hjärtans dag.

Har inte kunnat uppdatera någonting eftersom min dator inte samarbetat med vårt Wifi. Men såg här såg min alla hjärtans dag ut. Fick ett fint kort på posten, nya tulpaner i köket och jag bakade cupcakes för första gången. Lägger upp bilder senare! Hoppas ni hade en trevlig alla hjärtans dag♥



Början av Februari.

Min macron bild i Österlenmagasinet! // Fotorunda // Mellanmål♥ // Kvällsmat av min moster // Taco-söndagsmys // Regn // Gjort fint på rummet // Fika 



En eftermiddag i stan.

Stannade kvar i Ystad idag när vi slutat och fikade med Carro. Sen fotade vi lite bilder till en läxa. Skönt att ha det gjort! Sista bilden är tagen av Carro. Är trött och förkyld och ska ligga i sängen hela kvällen, ha det bra! ♥



Piri Piri.

 
I fredags gjorde vi Piri Piri till kvällsmat. Det är himla gott så jag tänkte dela med mig av receptet. För er som inte vet är piri piri en jättestark krydda, så man ska verkligen bara ta en. Mamma och jag böt ut grädden mot 4% matlagningsgrädde istället för vi ville ta ett lite hälsosammare alternativ,så det går också bra om man vill göra så. Smaklig spis! ;-)



Svenska skolan i Nairobi.

Varför kom inte denna tanken till mig innan jag började gymnasiet? Tänk att få plugga svenska i ett land där man alltid velat åka till, tänk att få bo där, ha nordiska skolkamrater och svenska utbildningar. Herregud, jag ångrar mig djupt att jag inte tänk på detta innan jag valde att plugga i en stad 2 mil hemifrån. Om du är trött på din vanliga vardag, vill göra någonting spännande, vill utomlands och ändå inte missa gymnasiet, tänk på detta! Tror verkligen det är en lärorik och spännande upplevelse. Tyvärr skulle jag aldrig kunna tänka mig att börja om gymnasiet, annars hade jag lätt övervägt att åka till Kenya och gå på en svensk skola där. Detta är ju absolut någonting för er där ute som vill ha lite spänning i vardagen och inte vill leva ett vanligt Svensson-liv! :) Tyvärr (haha) får jag stå ut 1,5 år till på gymnasiet i Ystad och vänta med Afrika tills jag tagit studenten. Längtar!



Produktiva dagar.

Igår läste jag tidningar, städade, tvättade, diskade, va ute och gick och pluggade. Älskar när man får så mycket gjort, himla bra känsla!! Tillbaka till skolan idag, vet inte när jag ska hinna göra klart allting som har deadline nästa vecka. Usch, är så jävla trött på skolan. Behöver lov!!



Senaste.

Efterlängtad solnedgång! // Har övningskört, det går bra nu // Städat med Abbe // Varit på gymmet såklart // Frukost på sängen // Skaffat pinterest // Nya sängkläder (bästa som finns) // Nya bilder på väggen



Frukost på sängen.

Studiedag idag, himla skönt. Började dagen med frukost på sängen! Har massvis med roliga tidningar som jag ska läsa, hälso- och inredningstidningar är de bästa! Sen måste jag tyvärr ta tag i lite läxor också. Har sjukt mycket nu innan lovet, vilken lättnad det kommer vara när allting är klart! Funderar på att ta en joggingtur eller cykla ner till gymmet. Men det kanske får vänta tills ikväll! Ha en bra dag! ♥ 



Helgen i mobilbilder.

Sourz // Jag igår // My 18 år // Dans igår // Cyklade 1,5mil // Mina fina tulpaner // Spinning // Bananpannkakor (ofc)



Vårkänslor.

Älskar att vi har fina tulpaner hemma på bordet. Det är så mysigt och man får verkligen vårkänslor! Nu börjar jag längta till vår och sommar. Har studiedag på onsdag, ska bli skönt! Det börjar närma sig lov och det betyder att Oliven kommer till skåne, alltid lika roligt! 



Söndag igen.

Carro & Alva hos mig igår!
Fest igår, vilodag idag! Älskar att bara sitta vid datorn och leta inspiration och läsa bloggar vissa dagar. Idag blir en sån dag. Har varit en underbar helg och fler händelserika helger väntar, lycka! Ha en mysig söndag ♥



H&M home

 
 
Hur kan jag helt ha missat H&M's avdelning home? Grym inredning, älskar det. Är inne i en drömmande period med att inreda mitt eget hus. Får nog drömma ett par år till men det är så himla roligt att samla inspiration.
Alla bilder är från hm.com



Plusgrader!

Det har snöat konstant de senaste dagarna, och blåsit. Riktigt skitväder! Nu är det dock plusgrader, snön töar och solen tittar fram. Så himla skönt! 



Februari.

Då var det februari, en månad till så är det teoretiskt sätt vår, längtar! Ikväll blir det 18-års fest för en fin vän. Ska bli himla trevligt! Hela februari är fyllt med prov, inlämningar och redovisningar i skolan men också massa fest och jobb! Bara 13 dagar tills man går på lov, skönt!! Ha en trevlig helg ♥


Matbloggstoppen