Onsdag.

Idag ska jag och mina syskon återförenas och ha en shoppingdag tillsammans. Längesen man träffas alla tre när syrran flyttat hemifrån. Men idag blir det en syskondag, mysigt!



Tandemhopp.

Detta ska jag göra en vacker dag, i Skåne. Ska önska mig det i student- eller 18års present av min släkt. Jag längtar tills den dagen kommer! Kommer bli fantastiskt.



Frost.

 



Coconut passion.

Köpte denna godingen idag, den luktar ljuvligt (om man gillar kokoslukt, eller älskar som jag gör). Fick en sjukt dålig bild på den, men vad gör det? Love it!



Julbild.

Ska fotografera en julbild till fotolektionen i skolan, så tänkte ta några testbilder nu. Vet inte om jag ska ha varmt ljus eller redigera det till kallt. Men om jag tänkte ta några liknande bilder i alla fall, ska testa lite olika placeringar och ljus också. Visar en "testbild" så länge! Ser lite mysigt ut, det är snart jul ju!



Chokladbollar.

Pluggandet övergick till bakande för en stund. Det är inte varje gång man får med brorsan på att baka, men idag lyckades jag! Goda blev dem! :)



Underbara sol.







Eftermiddagssol.

Det är underbart när solen tittar fram i dessa kalla höstdagar. Pluggsöndag idag = riktigt tråkigt. Hoppas ni haft en bra helg! ♥



Ny jordglob.




Fick denna jordglob som stått på farmor och farfars vind i flera år. Helt ny och aldrig uppackad ur lådan ens. Gissa hur glad jag är? 



Helg.

Vaknade upp efter 12 timmars sömn, träningsvärk sen gymmet igår och godis kvar sen igårkväll. Underbart. Har fixat ljusslingor till rummet, skit mysigt. Jobb imorgon! Ha en bra helg :)



November.

Hatar november, så fult och mörkt. Har inte tid och fotografera och därför ekar det tomt här i bloggen väldigt ofta. Jag är trött på att be om ursäkt för dålig bloggning, så jag bloggar när jag bloggar helt enkelt. Livet är tufft just nu. Lev livet vänner, vi hörs när vi hörs. ♥
#iPhone5



Underbart.

Tänkte fresta er lite med fredagens kvällsmat, rådjursfilé och råstekta potatisar. Underbart gott. Sen tänkte jag också säga att jag vann tävlingen, så himla roligt. Tack till alla som röstade! 



Lördag.



Ha en trevlig helg!



Potatisrulle och biffar.

I tisdags gjorde jag och pappa två helt nya rätter. Biffar i timjansås och potatisrulle. Eftersom vi båda gillar att laga mat var det väldigt roligt. Älskar att laga sånt man inte gjort förut! Det var spännande. Och gott såklart.



My room.

Här är mitt rum hos mamma. Jag har det så mysigt, jag har nu en officiell kamerahylla = underbart! Det bästa är ju ändå min jordglob och sängen. Har givetsvis ett rum hos pappa också men det är i princip bara en säng och en tv, men det är mysigt det med. Nu ska jag ha fredagsmys med en saknad vän! Ha en trevlig helg!



Wherever you are.

 



Tändstickor.

Pappa hittade denna låda med tändstickor när han hjälpte en granne att städa. Så sjukt! Riktigt många olika och unika tändsticksaskar! Olika färger, former och stilar. Tufft!



När vi skulle på maskerad.


Här är jag och mina vänner innan vi stack på halloweenfest i fredags. Har glömt min kamerasladd hos mamma så kan tyvärr inte lägga upp något här från kameran. Glöm inte att rösta på mig i fototävlingen (nummer 7) på Filippas blogg! Vill så gärna vinna!



RÖSTA PÅ MIG!!!!

Så blir jag skit glaaaad! HÄR går du in, jag är nummer 7!
 



Äntligen fredag!

Ännu en bild på min fina Oliv.
Har verkligen sett fram emot denna dag, halloweenfest ikväll med mina kära klasskamrater och massa andra elever på skolan. Ska bli så roligt! Kommer säkert bilder på våra utklädnader, är så taggad! Ska jobba imorgon och snart är det dax för skola igen. Ha en underbar helg för det ska jag ha!


Matbloggstoppen