Stjärnor.

Idag provade jag och Carro att fotografera stjärnor för första gången. Vi hann bara ta tre bilder innan de försvann, denna blev bäst. Det var rätt svårt med ett stativ som är 20 cm högt, men måste testa göra det igen för det var roligt och jag har alltid velat testa att göra det. Vi hade slutartid 30", ISO 640 och bländare 4!Julafton.

Tänkte visa er lite fler bilder, men vårt årliga familjefoto i soffan blir verkligen aldrig bra nog att visas. Nu är det 6 dagar kvar till nyår, jäklar vad fort detta år gått. Men nu vill jag faktiskt ha lite frost och snö så jag kan fotografera lite. Njut av att det är lov mina vänner, det går fort.♥Mina julklappar.

Hoppas ni hade en bra julafton. Min julafton var perfekt. Fick det på bilden + en byrå, pyjamas, lite smått o gott och ett mobilskal som ännu inte kommit med posten från USA än så jag får vänta lite till på det. Nu är jag ledig från skolan och ska endast jobba två dagar till på lovet. Känns skönt med ledighet. På fredag blir det frisören, återkommer med bilder efter det ;) Lägger upp lite bilder från julafton senare. ♥Till alla mina läsare.

 Dessa ständiga frågor om min blogg.

Detta himla problem med denna blogg alltså. Ska jag vara personlig, inte personlig? Text eller inte text? "Seriösa" bilder eller vardagsbilder också? Ska jag skriva om min vardag eller inte? Jag vet verkligen inte, vill ju att ni som läser ska tycka att det blir så bra som möjligt. Så det är faktiskt inte bara jag som bestämmer. Vill ha era åsikter! För blogga det vill jag, men jag får inte riktigt ihop det eftersom jag inte vet vad ni vill se och läsa här. Snälla kommentera, va anonyma om ni vill. Minijul.

I helgen har jag varit hos Olivia och haft minijul. Har haft det väldigt trevligt och mysigt ♥HDR.Det var den snön....


All snön regnade bort..Fredag.Urbanears.

Nya lurar, underbara!Denna kväll.


HDR - snapseed


Original.
HDR-filter.
Använde mig utav appen snapseed innan för första gången, den har inte direkt tilltalat mig förut. Såg att det fanns ett HDR-filter, var tvungen att testa! Det passade skit bra till denna bild och blev hur ballt som helst. Kanske något man bör testa oftare!Då var det onsdag igen.

Det var längesen man var hemma tidigt nog att fotografera en solnedgång, men det är alltid lika roligt och mysigt. Nu ska jag på middag hos en kär vän och efter det blir det plugg med bästa sällskapet någonsin. Känns ändå bra efter 4 dagars jobb i sträck. Prov imorgon och idol på fredag sen blir det jobb för hela slanten igen! Ha det gött ♥Morning.

 Snart jul.

17 dagar till jullov och 21 dagar till julafton, ska bli hur skönt som helst med ledighet från skolan. Längtar!Sunset.
Lite jul på jobbet.

Har jobbat hela helgen och ska jobba måndag och tisdag också. Cash is king. Jul på jobbet är mysigt :)


Matbloggstoppen